SEURAN VAKUUTUKSET


MATKAVAKUUTUS
Vakuutusyhtiö PohjanTähden kautta seuramme lisenssiuimareilla on voimassa matkavakuutus myös koti- tai ulkomaanleireillä.  Lue tarkemmat
tiedot seuraavasta linkistä.
POHJANTÄHTI MATKAVAKUUTUS.pdf


UIMARIJÄSENET


Ryhmätapaturmavakuutus

Seura on vakuuttanut  Harrasteuinti, Pikkualtaan, Laguunialtaan, Miniuimarikoulun ja Kilpauimarikoulun ryhmiin kuuluvat uimarijäsenet vakuutusyhtiö Pohjolan nuorisoryhmätapaturma-vakuutuksella: 

Pohjola-vakuutukset

Vakuuttamisen ehtona on kuuluminen seuran jäsenyyteen eli kausijäsen – ja harjoittelumaksujen suorittaminen määräaikaan mennessä.

Vakuutus on toissijainen eli jos uimari on vakuutettu muun vakuutusyhtiön kautta, on uimarin huoltajilla tietenkin oikeus käyttää omia vakuutuksia. Näissä tapauksissa vakuutuksenottaja vastaa vakuutustietojen täyttämisestä ja kaikesta muusta vahinkotapahtumaanliittyvistä seikoista.

Vakuutus

Korvaa alkuverryttelyn maalla, ohjauksen altaassa, uimakouluun välittömästi liittyvän toiminnan (saunassa, pukuhuoneessa).  Lisäksi vakuutus on voimassa myös kodin ja uimahallin ja sieltä takaisin kotiin välittömissä matkoissa.

 

Korvaussummat:    Hoitokulu            8500 €

                             Haittakorvaus    45000€

                             Kuolinkorvaus     2500 €


Vakuutus ei koske niitä uimareita, jotka kilpailevat ja joilla on hankittuna Uimaliiton edellyttämä Bluecard kilpailulisenssi. Lisenssiin liitetty vakuutus on voimassakilpailuissa ja harjoituksissa, jotka ovat lajille ominaisia ja harjoituksen johtajan valvonnassa valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa ja koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä urheilutoimintaan liittyen, mutta ei muuna  aikana.

Bluecard-lisenssiin liitetty tapaturmavakuutus hoidetaan vakuutusyhtiö Pohjantähden kautta.


SEURATOIMIJAT JA VALMENTAJAT

Seuran toimihenkilöt, valmentajat, tapahtumajärjestelyissä mukana olevat jne. on vakuutettu  pohjantahti_ryhmatapaturmavakuutus_vapaaehtoistyontekijoille_

vastuuvakuutus_08_2013.pdf

 
Get Adobe Flash player