13.02.2016 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
Vesiralli koulutus päivitettyLue lisää | Kommentit: 0

15.01.2016 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
UINTIVARUSTEKIRPPIS

Jos kotoa löytyy pieneksi käyneitä ja tarpeettomia räpylöitä, lättäreitä ja muuta uintikampetta, niin täällä voit kokeilla päästä irti ja erilleen niistä.

Voit yrittää vaihtaa sopivan kokoiseen tai ostaa tai myydä.  Kirjoita nimesi ja yhteystietosi, niille varattuihin kenttiin.

Kirjoita kommenttikenttään lyhyt kuvaus tuotteesta. Esim.  räpylät  koko 36, merkkit TYR , halutaan vaihtaa pienempiin.

Kirjoita samaan kommenttikenttään    s-postiosoitteesi tai puhelinnumerosi. 
Lähetä kommentti. Odottele yhteydenottoja.

Tämän jälkeen kaupankäynti / vaihto muuttuu osapuolten keskinäiseksi keskusteluksi.Lue lisää | Kommentit: 0

10.12.2015 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
Uusien uimareiden ilmoittautu minen kevätkaudelle 2016Lisätietoja ja ilmoittauminen linkin kautta
http://sc-rovaniemi.com/blog/uudet-uimaritLue lisää | Kommentit: 0

09.09.2015 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
AIKUISTEN HARRASTEUINTI

Kevätkaudella seurassamme harjoittelee kaksi aikuisten harrasteuintiryhmää. Ryhmien harjoitusten sisällöt ovat poikkeavia, niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekkin uimarille löytyy ryhmä. Jos säännöllinen harrastus kiinnostaa, tutustu lisää linkistä:
 http://sc-rovaniemi.com/blog/aikuisten-harrasteryhma


Lue lisää | Kommentit: 8

25.07.2015 Kirjoittaja: hallitus
Kiinnostaako uintivalmennus ?

Kiinnostaako uintivalmennus?  Oletko muuttamassa esim. opiskelujen johdosta Rovaniemelle ja  takana on kokemusta uintivalmennuksesta ?  Seuramme etsii  uusia valmentajia valmennuskaartiimme.  Tarvetta on etenkin  alkeis- ja tekniikkaryhmiin. Ryhmät harjoittelevat  yhden kerran viikossa ja yleensä viikonloppuisin. Jos sinua kiinnostaa valmentaminen seurassamme, niin siirry oheisen linkin kautta lomakkeesee ja täytä se.
/blog/valmentajaksi-seuraan

Lisätietoja antaa valmennusvastaava Elli Lukkarinen, s-posti elli@sc-rovaniemi.comLue lisää | Kommentit: 0

13.01.2015 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
SWIMSHOPIN SILVER-TASOLue lisää | Kommentit: 0

12.10.2014 Kirjoittaja: kari.lukkarinen
Seura-apulainen ja talkoopassi

SEURA-APULAINEN

Haluatko tukea lastasi hänen harrastuksessaan olemalla mukana seuratyössä? Seuramme tarvitsee tukea ja apua vanhemmilta järjestäessään muun muassa kilpailuja tai muita yhteistapahtumia.

Kilpailut

Tarvitsemme kilpailuihin toimitsijoita esimerkiksi, mutta paljon myös muita vapaaehtoistyöntekijöitä, kuten kisakanttiinin pyörittäjiä, arpojen myyjiä, toimitsijaruokailun järjestäjiä, autonkuljettajia, rakentajia jne.  Kilpailuita varten koulutamme kisatoimitsijoita ns. 2 lk. toimitsijakusssilla, jonka järjestää Uimaliitto.

Järjestämme seuran omia kisoja (SCR-CUP) ja  joka vuosi yhdet kansalliset kisat (Jätkänkynttiläuinnit) ja joka toinen vuosi kahdet kansalliset kisat. ( Lappiuinnit ja Jätkänkynttiläuinnit. )Seuran omissa kisoissa on helppo harjoitella toimitsija- tehtäviä ja ennen kaikkea seurata vaikkapa oman uimarinsa kisasuoritusta aitio- paikalta.

Tapahtumat

Seuramme järjestää kilpailujen lisäksi muitakin tapahtumia, joista suurimpina seuran pikkujoulut ja kevätjuhla. Tapahtumien taustalle tarvitaan aina iso määrä talkootyötä, jotta saamme onnistuneet juhlat kaikille seuramme jäsenille, erityisesti uimareille.

Rataköydet

Seurallamme on sopimus kaupungin uimahallin kanssa rataköysien kunnon seuraamisesta ja tarvittaessa niiden kunnostamisesta.  Tämä tehtävä vaatii muutaman kerran vuodessa käydä tarkastamassa rataköydet  ja kerran pari vuoteen suoritettava kunnostus.

Hallivahti Vesihiidesssä

Tämä on tullut uutena toimintana  syyskuussa 2014.  Uimahalli Vesihiiden vakituisen henkilökunnan poistuttua lauantai-iltana, jäävät seuramme uimarit jatkamaan harjoituksiaan. Tälle aikaa hallissa on oltava aikuinen henkilö, joka toimii ns. hallivahtina. 

Seurahallinto

Seurahallinnossa riittää myös tehtäviä vapaaehtoisille. Seuran toiminnasta vastaa seuran hallitus. Uusia toimijoita ja ajatuksia tarvitaan myös siihenkin tehtävään, jotta seura kehittyy ja toiminta pyörii vakaalla pohjalla.  Tehtäviä voisi olla mm. tiedottaminen, jäsenrekisterin ylläpitäjä, varustevastaava, hankintavastaava, mainoksien hankkija yms. Onhan näitä vaikka mitä.


Talkoo- ja vapaaehtoistyöt eivät vaadi monen tunnin panostusta vuoden aikana, mutta jokaisesta vapaaehtoisesta seura-apulaisesta on seuralle iso apu. Mitä enemmän meitä vanhempia on mukana seuratyössä, sitä enemmän seuran eri toimijoiden järjestelytaakka kevenee harvojen harteilta ja pystymme viemään seuraa eteenpäin.

Nämä asiat eivät vaadi mitään erityistaitoja tai ominaisuuksia, pelkästään halu olla mukana tehdä ja tukea omaa ja muiden lapsia riittää.


Talkoo- ja vapaaehtoistyön innostamiseksi seura suunnittelee TALKOOPASSIA.

Talkoopassin ideana on, että talkoolainen kerää jokaisesta osallistumisesta merkinnän, joita voidaan hyödyntää vaikkapa lapsen harjoittelumaksun suuruutta määriteltäessä. Tästä infotaan myöhemmin lisää.

Käy ilmoittautumassa seura-apulaiseksi oheisen linkin kautta. Tällä tavalla annat arvokkaan tuen seuratyöllemme.

http://sc-rovaniemi.com/blog/seura-apulainen#fileLue lisää | Kommentit: 0

14.08.2013 Kirjoittaja: jaakko.hyva
Veikkauksen verkkokumppanuus

Seuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) ja Veikkauksen yhteistyössä, jolla sinä voit suoraan tukea seuramme toimintaa.
Pelaamalla seuramme sivujen kautta saat voittosi suoraan pelitilillesi ja pystyt seuraamaan omaa pelaamistasi. Samalla tuet seuramme toimintaa.

Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuramme sivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen.

Lue lisää tästä: http://sc-rovaniemi.com/tietoja/yhteistyokumppanit/veikkaus-verkkokumppanuus

Lue lisää | Kommentit: 0
Get Adobe Flash player